Köpvillkor

Priser och betalning

Varje certifieringstyp anges med pris inklusive moms. Ni betalar alltid en avgift vid beställning via Stripe och när certifieringen är genomförd så får ni en faktura via e-post på resterande belopp. I kundvagnen kan man se beställningsavgiften som räknas av från det totala priset inklusive alla avgifter exklusive moms. Betalningsvillkor för slutfaktura är 30 dagar.

Ångerrätt

Vi tillämpar inte ångerrätt av ditt köp.

Garanti

När din produkt eller verksamhet har uppnått PatientCert så ger vi en garanti om att användarnas bästa har tillvaratagits i utvecklingen av produkten/verksmaheten.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@patientcer.com

Cookies

Läs vår Cookie Policy här.

 

Din kontaktinformation

Har du frågor om våra köpvillkor? Välkommen att kontakta oss på info@patientcert.com.